live Muziek


Welkom op de Website van Coverband ( DUO ) GEAR !!


Wij zijn een dynamisch DUO bestaand uit een Toetsenist / Zanger en een Gitarist / Zanger met meer dan 30 jaar Podiumervaring. Samen met ons publiek maken we van elk feest een belevenis ! Wij zijn te boeken voor vele uiteenlopende gelegenheden, van bedrijfsfeestje tot bruiloft tot verjaardag , jubileum en noem maar op! Heb je een feest schroom dan niet en neem contact met ons op. De mogelijkheden vindt je op de pagina CONTACT !

Met een mix van verschillende stijlen proberen we iedereen te bereiken onder het motto, voor elk wat wils, dat wil zeggen van smartlap tot stevige rock.

Om een idee te krijgen van ons veelzijdige repertoire kan je klikken op REPERTOIRE, daar vindt je een lijst met nummers. Mocht er net dat ene speciale nummer wat je zo super vindt  niet tussen staan dan proberen we dat mits technisch haalbaar altijd in te studeren !

Mocht je genoten hebben van een optreden van ons of heb je wat anders te melden schroom dan niet om een berichtje te plaatsen in het GASTENBOEK op de website.

Ook op YouTube en facebook  zijn we te vinden !

Graag tot ziens op een knallend Feest !

Germ  en  Ronald
Bekijk ons op YOUTUBE